سندی که در رهن شرکت خصوصی میباشد نزد چه کسی باید باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۷۷ #27084791

من سندم را بابت ضمانت در رهن شرکت خصوصی زده ام آیا اصل سند باید نزد همان شرکت بماند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند نزد مرتهن می ماند ولی این موضوع را در قراداد قید نمایید

سلام
قانون چنین چیزی را مشخص نکرده است که سند نزد چه کسی بماند و این موضوع می تواند توافقی باشد ولی عرفا سند مالکیت نزد مالک و کسی که رهن داده است می ماند ولی سند رهنی که در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شده است هر کدام از طرفین یک نسخه آن را در اختیار دارند و چنانچه راهن به تعهد خود عمل ننمود مرتهن با استفاده از سند رسمی که در دفترخانه تنظیم شده است آن را به اجرا می گذارد

سلام
سند نزد مرتهن می ماند ولی این موضوع را حتما در قراداد قید نمایید

با سلام
در صورتی که سند یا مدارکی را به شرکتی جهت انجام کار و فعالیت یا ضمانت ارایه میگردد بایستی قراردادی فی مابین طرفین که اشاره ای به سند مذکور و یا سایر مدارک در آن شده باشد تنظیم گردد و یک نسخه قرارداد در دست شما و نسخه دیگر به همراه سند و مدارک در شرکت باقی بماند .

درود بزرگوار
بله نزد همان شرکت باقی می ماند و این موضوع را نیز در سند ذکر کنیید یا رسید بگیرید.
موید باشید

"با سلام"
بلی سند نزد ایشان باقی میماند

سلام دراین خصوص که بابت ضمانت است باید سند نزد مرتهن باشد