در صورت احراز جعلی بودن امضاء سند آیا دادگاه حکم به ابطال سند می دهد ؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵,۶۲۳ #27084473

با سلام
بنده حدودا ۶ سال قبل در یک دفتر خانه اسناد رسمی یک دانگ از یک ملکی را به شخصی واگذار کردم و به طرف مقابل وکالت برای یک دانگ دادم .
اما این طرف تمام شش دانگ زمین را به نام خود زد .
سپس من به دادگاه رفتم و شکایت کردم و قاضی کارشناس خط تعیین کرد و رای کارشناس واحد و سه نفره این بود که امضای درج شده بر روی وکالت نامه توسط سر دفتر جعلی بوده و این امضا منتسب به سر دفتر نمی باشد .
این نکته را هم بگویم که طرف مقابل من هیچ مبایعه نامه ای و یا سندی مبنی بر پرداخت یک ریال به من را ندارد و به دروغ در دادگاه میگوید مبایعه نامه اش را گم کرده است .

آیا دادگاه حکم به ابطال سند قطعی خواهد داد ؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات جعل،امکان ابطال وجود دارد..

با درود جعلیت اثبات شود سند قابل ابطال است

درود
در اثبات جعلی بودن امضا رای بر ابطال سند صادر می گردد

درصورت اثبات جعلی بودن سند رسمی، در اجرای ماده ۷۱قانو دفاتر اسناد رسمی دادگاه حکم به بی اعتباری و ابطال سند رسمی را صادر می نماید.

صرف نطر از اینکه مدرکی دال بر پرداخت بهای شش دانگ از سوی ایشان به شما موجود باشد یاخیر.

بله وقتی اصالت سند مورد تایید کارشناسان و دفترخانه نباشد باطل است وشما میتوانید بعنوان جعل واستفاده از سند مجعول وثبت مال غیر از ایشان شکایت کیفری نمائید

سلام. در صورت اثبات جعلی بودن امضا و مدارک مستندی که برآن اساس سند رسمی صادر شده ، رای مبنی بر ابطال سند صادر خواهد شد

اگر به عنوان شکایت جعل اقدام نمودید منتظر صدور رای از سوی دادگاه باشید در صورتی که دادگاه حکم به انجام جعل صادر نماید امکان ابطال سند فراهم خواهد شد.