گفتم همه مهریه رو میبخشم طلاقم بده راضی نمیشه، قانونا چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۰۲ #27084109

سلام
وکلای عزیز یه سوال فقط اگه امکانش هست واضح توضیح بدید
من زوجه هستم ۲۱ سالمه و هنوز دوشیزه هستم
۲ سال پیش به اجبار عقد کردم الان می خوام جدا بشم
مهریه رو اجرا گذاشتم
و نفقه هم هر چند ماه یکبار به اجرا میزارم
ولی مشگل من اینه که پدر زوج وضع مالیش عالیه و هیچ گونه مشگلی بابت پرداخت نفقه و مهریه نداره

زوج هر ماه یک اظهار نامه برای برگزاری تشریفات عروسی می‌فرسته هر ماه مبلغی رو به عنوان نفقه واریز میکنه
و تو دادگاه عدم تمکین به علت استفاده من از حق حبس درخواست عدم تمکین رد شد
زوج راضی به طلاق نیست تحت هیچ شرایطی میگه ۴۰۰ میلیون ضرر کردم ضررم رو بده بعد طلاق میدم
چطوری میتونم در خواست بدم؟
از طریق اثبات عسر و حرج جچوری ثابت کنم؟

خواهشا جواب بدید ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
با سلام
شما می توانید با وجود
۱_ داشتن وکالت در طلاق از طرف زوج یا
۲_ شرایط مندرج در به استناد ماده۱۱۱۹_ ۱۱۲۹_۱۱۳۰ از قانون مدنی دادخواست طلاق بدهید.
موفق باشید

می توانید توافقی طلاق بگیرید.

بادرودوسلام شرح شما مصداق عسروحرج نمی باشد.

درود
عسر و حرج باید ثابت شود بهتر است توافقی جدا شویدـ

درود
اثبات اجبار بسیار سخت است
با اثبات عسرو حرج می توانید طلاق بگیرید بهترین راه طلاق توافقی است
اگر پدر زوج ضمانتی در ضمن عقد ازدواج نداشته مسئولیتی برای پرداخت ندارد

با درود میتوانید دادخواست دهید لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست.
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام .
اگر آقا داماد مشکلی یا عیبی نداشته باشند نمیتوانید طلاق بگیرید .