آیا داماد میتونه به خاطر فریب در ثبت مقدار مهریه درخواست فسخ نکاح بده؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۵۴ #27067246

در مراسم خواستگاری به خاطر مهریه بحث شد و داماد مهریه زیاد خانم رو قبول نکردن داشت مراسم خواستگاری بهم میخورد که خانواده عروس مهریه مورد نظر داماد رو قبول کردن و فقط گفتن موقع عقد جلوی مردم مهریه مدنظر عروس خوانده بشه و در سند ازدواج مهریه مورد نظر داماد
ولی بعد از عقد که در محضر اشنای خانواده عروس بود برگزار شد مشخص شد که خانواده عروس مقدار مهریه رو مقدار زیاد مدنظر خودشون ثبت کردن و حاضر به بخشیدن نشدن و بعد از ۱ سال اخاذی از جمله خرید طلا و عمل زیبایی و بعد از عمل زیبایی ۱ سال قهر بودن که طلاق میخام عروس الان مهریه اجرا گذاشته

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام این ادعا مسموع نمی باشد.

با توجه به اینکه شما سند نکاحیه رو امضا کردید یعنی مهریه مندرج در سندنکاحیه رو پذیرفتید پس ادعای شما در خصوص جهل به این موضوع قابل رسیدگی نیست

سلام متاسفانه غیر قابل رسیدگی می باشد موفق باشید

اصل بر محتوای سند که به امضاء طرفین رسیده است میباشد ، و این دلیل را نمیتوان بعنوان دلیل فسخ نکاح مطرح کرد

سلام با توجه به اینکه مقدار مهریه در سند ازدواج درج شده زوج با اطلاع از مقدارمهریه اقدام به امزا نموده است،از طرفی این مورد باعث فسخ عقد نکاح نمیگردد.

باتوجه به امضای سند ازدواج امکان ادعای فریب غیر ممکن است

با درود این ادعا مسموع نیست