آدم ربایی و تجاوز جنسی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۰۳ #27067116

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
سؤالی ذهنم را در گیر کرده. من کسی را دوست داشتم و دارم که در واقع عشق یک طرفه بود و الان هم ازدواج کرده و من چندین ساله یک شب آرامش و خواب ندارم و همیشه به دنبال انتقام گیری از او هستم چون وقتی بهش ابراز علاقه کردم خیلی باهام بد رفتاری کرد و بارها و بارها خوردم کرد... همیشه میگم کاش بشه بدزدمش البته نه اینکه بهش صدمه بزنم بلکه بتونم چند شبی کنارش باشم.... میخواستم بدونم اگر جرم ثابت بشه مجازات مجرم چیه... البته اینا همه در افکار من است و در ضمن آدم ترسویی هستم اما ذهنم درگیر این جرم است. شاید اگر مجازات را بدانم از ترس مجازات فکر این کار رو از سرم بیرون کنم

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مجازات زنای به عنف اعدام است.

درود مجازات تجاوز به عنف اعدام است

با سلام
۱.مطابق ماده ۶۲۱ اصلاحی به موجب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۱۳۹۹/۲/۲۳) :
((هر کس به قصد مطالبه وجه یا مال یا به قصد انتقام یا به هر منظور دیگری به عنف یا تهدید یا حیله یا به هر نحو دیگر شخصا یا توسط‌ دیگری شخصی را برباید یا مخفی کند به حبس درجه ۴ ( بیش از ۵ تا ۱۰ سال)و در غیر این صورت به حبس درجه ۵ (بیش از ۲تا ۵ سال)محکوم خواهد شد در صورتی که سن مجنی‌علیه کمتر از پانزده سال تمام باشد یا‌ ربودن توسط وسایل نقلیه انجام پذیرد یا به مجنی علیه آسیب جسمی یا حیثیتی وارد شود، مرتکب به حداکثر مجازات تعیین شده محکوم خواهد شد‌و در صورت ارتکاب جرایم دیگر به مجازات آن جرم نیز محکوم میگردد.
تبصره –  در مورد شروع به جرم  مطابق ماده (۱۲۲) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱/۲/۱۳۹۲ عمل می‌شود)

۲.شروع به جرم وضعیت ارتکاب جرمی است که عملیات اجرایی آن آغاز شده اما هنوز به پایان نرسیده و نتیجه حاصل نشده است. برای اینکه شروع به جرم جنبه کیفری داشته باشد، فرد باید عملیات مجرمانه را شروع کرده باشد. همچنین برای اینکه اقدام فرد مرتکب را شروع به جرمی بدانیم که قابل تعقیب و محاکمه قضایی است، خود او نباید از این کار دست کشیده باشد. بنابراین اگر کسی به اراده خود از عملیات اجرایی جرم دست کشیده باشد و آن را نیمه‌کاره رها کند و اعمالی که انجام داده است نیز جرم نباشد، دیگر نمی‌توان به عنوان شروع به جرم او را محاکمه کرد.

۳.زنا از طریق اغفال و فریب دادن دختر نابالغ یا از طریق ربایش، تهدید و یا ترساندن زن اگر چه موجب تسلیم شدن او شود، در حکم زنای به عنف است. مستند به بند (ت) ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲ حد زنا در زنای به عنف از سوی زانی، اعدام زانی است.

لذا انتقام را فراموش کنید و به خاطر یک تصمیم اشتباه جوانی و زندگی خود و دیگری را تباه نکنید .

موفق باشید

باسلام واحترام :عزیزم بهتر است به جای تفکر به این موضوع به فکر کسب ایده وطرح برای رونق کسب وکارتان وتعالی خانواده تان باشید ،انوقت است که ثابت می کنید شایسته بهترینها بوده وهستید ،ومیتوانید بهترین زندگی رابرای خود میسر کرده ودیگران نیز از وجود شما استفاده کنند ،ضمن اینکه این عشق کوتاه مدت بوده ومطمهن باشید از یادتان می رود ،اگر خیلی درگیرید باازدواج ودر گیر زندگی شدن فراموش میکنید واز یک زندگی سخت زندان رها شده (حدود ۵تا ۱۵سال )وبه پیشرفت وتعالی خود بیاندیشید .موفق باشید

مجازات تجاوز به عنف اعدام است.
ادم ربایی تا ۱۵ سال حبس

بهتر است این افکار مجرمانه و شیطانی را از خود دور کنید زیرا مجازات چنین اعمالی اعدام و تا پانزده سال زندان است در زندانها افراد زیادی به همین علت بازداشت هستند.