آیا اگر شکایت نماید قاضی دستور به پرینت متن پیامک های مربوط به یکسال قبل را می دهد و متن این پیامک ها موجود است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #27065472

با سلام
دو فرد مجرد حدودا به مدت ۱ سال با هم در ارتباط بوده و الان ۱ سال از قطع رابطه آنها می گذرد.
در طول مدت ۱ سال رابطه نامشروع بصورت پیامکی و صوتی داشته‌اند. و الان حدود بعد از یکسال یکی از طرفین قصد شکایت دارد. اما هیچ متن پیامکی را ندارد، آیا اگر شکایت نماید قاضی دستور به پرینت متن پیامک های مربوط به یکسال قبل را می دهد و متن این پیامک ها موجود است؟
در این صورت اگر فرد کارمند باشد، آیا حکم آن در صورتیکه هر دو مجرد بوده‌اند، اخراج است یا توبیخ؟
خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت طرح شکایت هر دو طرف محکوم خواهند شد.
امکان پرینت بیش از ۶ ماه وجود ندارد.
بستگی به عنوان شغلی شما دارد. اما در صورت اثبات رابطه ی نامشروع در برخی از مشاغل خللی وارد نمیشود.

اولا رابطه باید حضوری باشه و دوم اینکه تا زمانیکه محکومیت قطعی صادر نشده و به اداره نامه نفرستن اداره با خبر نخواهد شدو برخورد ادارات متفاوته