نحوه گرفتن دیه از صندوق تامین خسارتهای بدنی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۹ #27056098

سلام و خسته نباشید...
من ۳ ماه پیش با موتور تصادف کردم و باعث ایراد صدمه به من شد راکب موتور سیکلت فاقد گواهینامه بود و ۱۰۰ درصد مقصر..الان حکم دادگاه مبنی بر پرداخت دیه اومده به پرداخت دیه در مدت ۲ سال..در حکم دادگاه نامی از صندوق تامین نیمده و راکب موتور سیکلت هم تهدید میکنه یا رضایت بده یا قسطی میدم... با توجه به این موارد من میتونم دیه خودم و با توجه به نداشتن گواهینامه طرف بصورت کامل از صندوق تامین بگیریم؟؟؟و اگر جواب منفیه میتونم برای پرداخت دیه موتور سیکلتش رو توقیف کنم جهت پرداخت دیه؟
سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در فرض سؤال شما دیه باید توسط خود شخص راکب پرداخت شود. همچنان که او حق اعسار و تقسیط دارد شما نیز می توانید نسبت به توقیف اموال او اقدام کنید

با سلام..
دریافت دیه از صندوق تامین خسارات بدنی شامل حال شما نمی شود، چرا که مقصر شما مشخصه و طرف دعوی می باشد.. در حالیکه که صندوق تامین خسارات بدنی در خصوص پرداخت دیه، در قبال مقصرین متواری و یا ناشناس صدق می کند..
در هر حال پس از قطعیت رای دادگاه، در مرحله اجرا، اموال منقول و یا غیرمنقول طرف را جهت استیفاء دیه توقیف نمائید..
موفق باشید..

با سلام
در صورتی دیه از صندوق پرداخت میشود که شخص مقصر ناشناس و متواری باشد اما چون در مورد شما شخص مقصر حضور دارد بایستی خود شخص اقدام به پرداخت دیه کند و میتوانید اموالی اگر دارد توقیف نمایید