خرید آپارتمان و تنظیم سند رسمی در صورت نداشتن گواهی عدم حضور چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۷۶۷ #27050

باسلام. آپارتمانی خریداری شده وتاریخ تنظیم سنددر مبایعه نامه ۲۵/۳/۹۴ بوده وفروشنده بادوماه تاخیر سند رابنام زده حال سوال این است که میتوان خسارت دیرکردراکه روزانه پنجاه هزارتومان میباشد رااز فروشنده دریافت کردباتوجه به اینکه ما گواهی عدم حضورنداریم وسوال ۲_که آپارتمان صفراست وسقفش چکه کرده این تعمییر پشت بام با سازنده است یا باما؟باتشکرفراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به تنظیم سند اخذ خسارات دیرکرد مشکل بنظر میرسد
اما درخصوص سقف اگر تخلف ساخت از جانب فروشنده بوده باشد و تامین دلیل و نظریه کارشناس رسمی نیز موید این موضوع باشد میتوانید خسارت دریافت کنید

وقتی سند تنظیم‌شده خسارت دیرکرد معنا ندارد

سلام.هرگونه دادخواست را میتوان ثبت کرد اما دلیل پذیرش اثبات اصالت ادله است بس با استنادبه این بندونداشتن گواهی عدم حضور نمیتوان اما اگردر قولنامه تاریخی به جهت انجام انتقال سند قید شده باشد بله میتوانودرخصوص سقف اگر نقصانی درساختمان باشد درفرض ثبوت از مالک باشدقش درمعامله ایجاد شده میتوان تقاضای خسارت کرداگر پیمانکار تقصیر کارباشد باید از ایشان شکایت کنید

سلام در صورتی که در قرارداد خسارت تاخیر بابت دیر اقدام کردن تعیین شده باشد امکان دارد
در مورد قسمت دوم سوال ابتدا قرارداد رو بررسی کنید که مسئولیت تا چه زمانی و با چه کسی است آیا سلب مسئولیت شده یا نه

بسمه تعالی . به نظر بنده توافق کنید و سعی بر گذشت داشت باشید .. مقوله وجوه تاخیر جای شبهه فراوان دارد . در مورد سقف هم اگر میتوانید ربع اشکال کنید برادر من اصلاح کنید و دنبال شکایت نباشید .کار خداپسندانه توافق دوستانه با نیت خیر است .. انا در مو د قانون .. چنانچه در عفدنامه خسارت تاخیر ذکر شده ، بله و بجهت
سقف نیز الزام به تعمیر میشود

در صورتیکه چکه کردن سقف ناشی از تخلف ساخت فروشنده باشد میتوانید از ایشان مطالبه کنید و در صورتیکه گواهی عدم حضور نداشته باشید نمیتوانید برای مطالبه خسارت از ایشان اقدام کنید یعنی کمی دشوار خواهد بود.

موی باشید