چگونه فروشنده را مجبور به تنظیم سند نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۹ #27013597

با سلام. اگه روز محضر فروشنده ملک بیاد محضر ولی بگه کارم آماده نشده مثلا هنوز نتونستم پایان کار بگیرم . اون وقت محضر بگه چون اومده نمیتونم عدم حضور ش بدم تکلیف چی میشه؟ و من باید بعدش چیکار کنم تا بتونم مجبورش کنم سند بزنه و طبق مفاد قرارداد ازش خسارت بگیرم؟ ممنون از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به تصریح مفاد مبایعه نامه های چاپی آژانس های املاک ، حضور فروشنده بدون مهیا نمودن مقدمات انتقال ملک و حضور خریدار بدون همراه داشتن الباقی ثمن معامله در حکم عدم حضور بوده و سردفتر مکلف به صدور گواهی عدم حضور می باشد . مگر اینکه مبایعه نامه تنظیمی شما فاقد این وصف و شرط باشد .

اگر در قرارداد ضرب الاجل برای انتقال سند رسمی قید شده باشد و خسارتی جهت تاخیر در انتقتل رسمی قید شده باشد در مورد فوق میتوانید از طریق دادخواست مطالبه خسارت از تاریخ تعهد به انتقال مطالبه خسترت نمایید.

سلام
اصولا در قراردادها قید می شود حضور فرد بدون اینکه مدارک و اسناد و یا پول همراه خود داشته باشد در حکم عدم حضور می باشد لذا قرارداد انعقادی را مورد بررسی قرار دهید

سلام اظهار نامه ای مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی برای ایشان ارسال نمایید و سپس موضوع را با ارائه دادخواستی مبنی بر همین موضوع پیگیری نمایید