مدت زمان تشکیل دادگاه تصادف بعد از تکمیل پرونده، چه مدت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۶۷۵ #27007037

با درود فراوان
بعد از اتمام طول درمان و تحویل نامه دوم پزشکی قانونی چند روز بعد دادگاه تشکیل میشود؟
سپاس

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

بین یک ماه تا شش ماه

مدت رسیدگی در دادسرا قابل پیش‌بینی نیست

با سلام اصولا کمتر از دو ماه زمان می‌برد که در دادگاه وقت رسیدگی تعیین گردد

وقتی دادسرا تحقیقات راانجام‌داد و پرونده تکمیل شد آن موقع باصدور کیفرخواست . پرونده به دادگاه ارسال میشود

با سلام نمیتوان پیش بینی کرد چون ممکن است پرونده شعبات بیشتر باشد ولی شاید یکماه (تقریبی)

پرونده شما تکمیل و با صدورکیفرخواست به دادگاه کیفری ارجاع میگردد. و دادگاه با توجه به میزان تراکم کاری شعبه وقت رسیدگی تعیین و طرفین را به رسیدگی دعوت میکند. مدت زمان یاد شده حدااکثر ۳ الی ۴ ماه خواهد بود.