مگر مالیات این صلح بعد از فوت نیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۵ #26997972

سلام و خسته نباشید
مادرم خونمون رو میخواد صلح عمری بکنه
برای انجام این کار استعلام دارایی لازمه
دلیل این کار چیه؟
مبلغ مالیات این صلح برای ملک چقدر است؟

مشاوره حقوقی صلح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل اینکه این امر مستلزم انتقال سند میباشد و مشمول مالیات است

سلام
هر کس بخواهد ملک خود را مورد نقل و انتقال قرار دهد باید مالیات نقل و انتقال آن را بپردازند و اقدامی نیز که مادر شما می خواهند انجام دهند مشمول همین قاعده است و میزان مالیات آن را اداره دارایی بر اساس قیمت منطقه بندی ملک شما که بستگی به محل وقوع و متراژ آن دارد تعیین می نمایند ولی با توجه به مسکونی بودن آن مبلغ زیادی نیست

سلام چون نقل وانتقال صورت گرفته مالیات تعلق میگیردو به عهده انتقال گیرنده است و۶ ماه مهلت دارد

ابتدا باید استعلام شهرداری انجام شود و سپس با نامه شهرداری و استعلام دفترخانه به اداره دارایی مراجعه می کنید.

صلح عمری نیز نوعی نقل و انتقال محسوب شده و مشمول مالیات می باشد . البته امکان استفاده از قانون تسهیل وجود دارد که تعهدات مالی بر عهده انتقال گیرنده قرار گرفته و ۶ ماه برای اخذ مفاصاحساب فرصت وجود خواهد داشت .