عبارت رای صادر شد به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۸۶ #26987283

با سلام
برای پرونده مهریه بنده در ۳ آذر ماه رای صادر شده بود و ابلاغ شده بود وزوج در جلسه حضور نداشت اما در ثنا نوشته که حکم در روز ۳ آذر صادر و به ایشان ابلاغ شده است امروز پیامکی با این محتوا برام ارسال شده " برای پرونده به شماره... با ردیف فرعی ۱ شعبه ۲ خانواده (مهریه) رای صادر شد." الان این به چی مربوط میشه؟؟؟؟؟معنیش کدوم رای هس؟؟؟ایا میتونه منظورش این باشه که آقا از واخواهی و تجدیدنظر صرف نظر کردن رای قطعیه و من میتونم برم برای اجراییه درخواست بدم؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خطای سیستمی هس که با تاخیر ارسال شده ، چنین مواردی امکانپذیر است. لذا روز ابلاغ ملاک عمل خواهد بود

خیر به معنای قطعیت نیست.فقط رای صادر شده و مهلت ۲۰روزه واخواهی و تجدید نظر هم در نظر بگیرید

با سلام
صرفا به معنای صدور رای می باشد .
پس از اینکه رای صادره در قالب دادنامه تنظیم گردد به جنابعالی و طرف مقابل ابلاغ می گردد .

رای قطعی نبوده و قابل اعتراض واخواهی و تجدید نظر خواهی می باشد

رای فقط صادر شده است تا چند روز آینده ابلاغ میگردد

خیر صرفا صدور رای ذکر شده است.باید منتظر صدور ابلاغیه باشید

باسلام
رای احتمالا غیابی صادر شده و میتواند واخواهی نماید