چگونه ثابت کنم که مالک خودرو و لوازم منزل من هستم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۳ #26977738

با سلام و احترام
بنده چند سال پیش یک خودرو خریده ام و تمام اسناد مالی که از طریق حساب شخصی خودم پرداخت شده است موجود می باشد، متاسفانه بنا به دلایلی و به ناچار خودرو را به نام همسرم زده ام که گواهینامه هم ندارد و حتی رانندگی هم بلد نیست، جدای از آن فاکتور تمام لوازم منزل به نام خودم بوده است و خود آنها را خریداری نمودم اما در حال حاضر که در کش و قوس جدایی هستیم متوجه شدم جدای از سند خودرو که از منزل خارج کرده اند، تمامی فاکتورها از قبیل یخچال، تلویزیون و به کل فاکتورهای لوازم سنگین از این دست را به سرقت برده است تا مدرکی دال بر اثبات مالکیت آنها را نداشته باشم. با یک وکیل مشاوره نمودم ”عنوان داشتند می توانم با ارائه مدارک مالی مربوط به خرید خودرو درخواست احراز مالکیت نمایم “ و در خصوص فاکتور لوازم منزل نیز بایست اقدام به تهیه فاکتور مجدد نمایم یا افرادی را برای شهادت به دادگاه معرفی نمایم.
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که آیا شیوه های ذکر شد کمکی به بنده می نماید یا خیر و آیا راهکار دیگری وجود دارد که از قلم افتاده باشد.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص خودرو باید عرض شود با توجه به اینکه سند به نام همسرتان است تنها میتوانید با استناد به گردش حساب بانکی و فیشهای واریزی برای مطالبه وجه آن اقدام نمایید در خصوص وسایل نیز میتوانید به شهادت شهود استناد نمایید ولیکن با توجه به نداشتن فاکتور خرید امکان به نتیجه رسیدن این پرونده ضعیف است علی ایحال تصمیم گیری با قاضی پرونده است.