آیا بدون اطلاع بقیه وراث امکان خرید سهم الارث هست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۲۳ #26943324

سلام خسته نباشید، پدر بزرگ من داری ملکی هست که افرادی متصرف کردنند، من میخام سهم الارث پدرم رو بخرم و خودم اقدام به گرفتن ملک کنم.
آیا امکان خرید سهم الارث هست؟ به چه صورت (صلح، مبایعه نامه، چه چیزی باید قید بشه)
خودم میتوانم اقدام به گرفتن ملک پدر بزرگم کنم؟
ممنون بابت پاسخگویی.

مشاوره حقوقی ارث
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

درود
بله می توانید سهم الارث پدرتان را بخرید.

بنام خدا،مانعی ندارد.

سلام
بله مشکلی ندارد

با احترام اگر سهم الارث هریک از وراث مشخص باشد میتوانید اقدام به معامله نمایید

بله می توانید به خود منتقل نمایید منع قانونی ندارد بهتر است به شما صلح نمایید

امکان خرید سهم الارث از هریک از ورثه به اندازه سهم او وجود دارد