چقدر زمان دارم تا اعسار قطعی بشه و حکم‌ جلبم صادر نشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #26941191

با سلام
حکم در سال ۹۵ قطعی شد حکم قطعی اعسار من هم در اردیبهش ۹۶ صادر شد در شهریور ۹۶ با زوجه سازش کرده و تمامی پرونده ها رو بستیم حتی اعسار و مهریه توی دادگاه نوشتیم با توجه به سازش رضایت به بستن شدن پرونده دارین قاضی هم گذاشت تو پرونده گذشت تا سال ۹۷ که من دوباره درخواست طلاق دادم بعد از ۱۶ ماه اسفند ۹۸ حکم طلاق صادر شد و تمام مهریه و نفقه تو حکم طلاق نوشته بود من رو حکم طلاق اعسار زدم لازم به ذکر دی ماه ۹۸ تامین خواسته زوحه باعث توقیف اموال من شد جلسه اعسار تشکیل شد که قاضی گفت شما یکبار اعسارت مشخص شده باید تعدیل بزنی . حالا ما هر چی توضیح میدیم رضایت کتبی رو پرونده هستش قبول نکرد و بهش هم گفتیم زوجه خودش هم فکر میکنه اون پرونده ها بسته شدن رفته دوباره درخواست مهریه داده گفت اون هم رد دعوی میخوره چون قبلا رای صادر شده من رفتم درخواست تعدیل دادم. حالا جلسه تعدیل من ۴ روز پیش بود برگزار شد ولی زمان میبره تا قطعی بشه رای
از اونور یک روز بعد از جلسه دیدم اجراییه مهریه اومده برا اصلا هنگ کردم نمیدونم چیکار کنم بخاطر کارمند بودنم واقعا ترس از آبروم دارم
۲. چرا دادگاه اینطوری طرف حکم صادر شده زمانیکه سکه یک تومن بوده الان شده ۷.۵ رفته گذاشته اجرا چرا قبول کردن

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر دادگاه درست بوده است چون رای قطعی سابق همچنان به قوت خود باقی هست
چون شما دادخواست تعدیل دادید و اجراییه هم تازه به شما ابلاغ شده لذا تا رای تعدیل قطعی نشه جلب شما صادر نمیشه
در مورد زمان قطعیت هم نمیشه مدت مشخص کرد
در هر حال رای وقتی قطعی میشه که یا در مدت قانونی اعتراض نشه یا اینکه اعتراض شده و در تجدیدنظر رای صادر بشد