کارتم توسط پلیس فتا مسدود شده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۸۴ #26923688

سلام کارت بانکی من که سرپرست خانوارهستم مسدود شده رفتم بانک میگن از عابربانکه منطقه ی تهران مسدود شده از طرف پلیس فتا
همینو بهم گفتن/همون بانکی رفتم که حساب باز کرده بودم/
هیچ چیزی بهم نگفتن/ فقط گفتن عابربانک تهران کارتت مسدود کرده ازطرف پلیس فتا:
الان نمیدونم کجا برم چکار کنم
بنده قم هستم/البته کارتم چند وقتی هست گم شده و اگه کسی پولی برام واریز میکنه یا اگه موجودی میخوام بگیرم کارامو اینترنتی انجام میدادم /
یعنی اگه تو کارتم پولی واریز میشد با رمز دوم واریز میکردم کارت خانومم /

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به پلیس فتا مراجعه کنید.

با سلام
به پلیس فتا مراجعه کنید

باسلام
بانک فقط شماره نامه و مرجع دستور دهنده رو می داند و بیشتر از این اطلاعاتی در اختیار ندارد، شماره و مرجع رو از بانک بگیرید و پیگیری کنید

سلام
باید به پلیس فتا مراجعه نمایید و علت مسدودی را جویا شوید

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید از طریق پلیس فتا

با سلام به بانک مراجعه شماره و مرجع دستور توقیف حساب را اخذ نمایید و پس از آن به پلیس فتا مراجعه نمایید

سلام به پلیس فتا مراجعه کنید