زمان لازم جهت گرفتن حکم دادگاه برای عقد رسمی چه مدت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۴ #26918330

باعرض سلام وخسته نباشید بنده خانمی عقد عادی کردم حالا میخوابم عقد رسمی و ثبتی کنیم میگن بابد از دادگاه حکم بگیریم چون من زن دارم
حالا سوال بنده اینه چه زمان عقد عادی بگذره که دادگاه حکم بدن جهت عقد رسمی

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما جهت ثبت ازدواج دائمی خود نیازی به گذشت مدت زمانی از تاریخ عقد ندارید.
تنها چیزی که مورد نیاز است ،اخذ رضایت همسر اول تان می باشد که در صورتی که این رضایت حاصل نشود شما نمی‌توانید مبادرت به ثبت نکاح نمایید.

شما می بایست برای ازدواج دائم دوم و ثبت ازدواج رسمی دائمی از همسر اول و دادگاه اجازه بگیرن بدون اجازه همسر اول و دادگاه ثبت و رسمی کردن ازدواج دوم مجازات دارد در ضمن ثبت ازدواج دائم دوم ربطی به مدت زمان ازدواج شما و همسر اول شما در صورت عدم رضایت می تواند از شما شکایت هم بکند