امکان فروش سه دانگ خانه به فرد دیگری جز شریک وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۳,۶۵۴ #26901

سلام. سه دانگ آپارتمان به نام بنده و سه دانگ دیگر به نام کسی دیگر می باشد. آیا این اختیار را دارم که بدون حکم دادگاه، سه دانگ سهم خودم را به فرد دیگری به جز شریکم بفروشم؟ آیا باید حتما از شریک خود اجازه بگیرم؟ ایشان پاسخگوی تماس های بنده نیست و نیاز مالی دارم. با تشکر.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصرفات مادی شرکا منوط به اذن سایر شرکا میباشد ،اما تصرفات حقوقی نیاز به اذن ندارد و میتوانید بفروش برسانید لکن شریک می‌تواند از حق شفعه در صورت دارا بودن شرایط قانونی استفاده کند و قیمتی را که مشتری داده به دهد و مال یا ملک را به تصرف خویش دراورد

با درود بله امکان پذیر است میتوانید بفروشید تصرف حقوقی نسبت به سهم خود جایز است تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکاست

بااحترام اگر اطلاع دهید شاید خودایشان بخرند ولی از این بابت مانعی ندارد

باسلام
شایسته هست که سهم خودرابه شریک خودانتقال دهیددرغیراینصورت طبق شرایطی میتوانداخذبه شفعه کند

درود
منعی برای فروش به ثالث ندارید اما به دلیل وجود حق شفعه بهتر است در تنظیم مبایعه نامه و ارسال اظهارنامه برای مالک از متخصص امر کمک بگیرید .

سلام از آنجا که مالکیت شما مشاعی است، میتوانید بدون اجازه شریک سهم خود را بفروشید اما نمیتوانید به تصرف خریدار دهید مگر به اذن شریک خود. بهترین راهکار اخذ دستور فروش مال مشاع است

سلام و ارادت
منعی بابت فروش ندارید و نیازی هم به کسب اجازه از شریک دیگر ندارید اگر مشتری دارید که حاضر به خرید با این شرایط است معامله را انجام دهید .