خیانت همسر را چطور پیگیری قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۹۰۸ #26895470

سلام بهمن ۹۸ متوجه شدم همسرم با یک زن شوهردار در تماس است دخترم به من گفت که پدرش در کوچه مدرسه به یک زن اشاره می کند و با اشاره با هم صحبت می کنند راه‌های مختلف متوجه شدم که واقعیت دارد هیچ مدرکی ندارم و تنها مدرک من یک پیام در تلگرام و یک پیام در سروش می باشد بعد از یک سال و نیم متوجه شدم که آن زن با خط خواهرش به همسرم ده پیامک داده است آیا من میتوانم اقدامی بکنم راهش چیست متشکرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات ادعای خود نیاز به ادله و مدارک محکمه پسند داشته باشید

بااحترام
میتوانید تقاضای پرینت را از قاضی بخواهید

بادرودوسلام بااین تفاسیر به نتیجه نمی رسید.

درود بر شما. توضیحاتی که دادید برای اثبات رابطه نامشروع کافی نیست

با توجه به اینکه شما دلیل محکمه پسندی ندارید احتمال نتیجه گرفتن از شکایت کم است

درود
با این تفاسیر نتیجه نمی گیرید.

باسلام
صرف پیامک و مواردی که شما فرمودید رابطه نامشروع اثبات نمیگردد. باید ادله ومدارک محکمه پسند داشته باشید.