ایا بردن به زور همراه باضرب وشتم وتهدید به کمپ ادم ربایی میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۴۶ #26885113

منو حدود یک سال پیش به زور به کمپ بردن و حدود یک ماه نگهم داشتن و چون ماشینی معامله کرده بودم از این فرصت سو استفاده کرد و سند را به نام خودش زد وماشینم رفت حالا مشخص شده که یکی از طرفین که منو به زور به کمپ برده توی این موضوع دست داشته و مبلغ ۱۰میلیون از خریدار ماشینم دریافت کرده

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بنظر می رسد موضوع ادم ربایی منتفی می باشد

سلام
خیر ، آدم ربایی نیست

خیر مصداق آدم ربایی نیست ‌.

تحت شرایطی ممکن است مصداق آن باشد.

باسلام
اگه همه شرایط و ارکان جرم آدم ربایی وجود داشته باشه بله میتونه مصداق پیدا کنه

با سلام تحت شرایطی بله قابل پیگیری می باشد

درود بر شما ، به زعم بنده تحت شرایطی می‌تواند مصداقی از آدم ربایی باشد.