دادستان و قاضی شعبه صادر کننده حکم حجر مربوطه الزامی جهت تعیین تکلیف موضوع مربوطه را ندارند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۰۸ #26873482

حکم حجر شخصی که مبتلا به نوعی اختلال خلقی با ماهیت دوره ای میباشد در سال ۱۳۹۹ صادر شده و البته در دادنامه مذکور تاریخ شروع حجر از سال ۱۳۸۳ ذکر و اعلام شده و شخص محجور معاملات زیادی طی این ۱۶ سال انجام داده که تمامی اموال و دارایی وی در طول دوران حجر از یدش خارج شده و قیم نیز طی یکسال گذشته اقدام به تحقیق و جمع آوری مدارک و اسناد معاملاتی در دفترخانه ها نموده که در نهایت زمانی که میخواهد اعلام بطلان معاملات را به استناد حکم حجر به دادگاه تقدیم کند در اقدامی غیرعادی رفع حجر محجور و بتبطع آن منعزل شدن قیم صورت میگیرد و اکنون چهارماه از رفع حجر میگذرد و هیچ اقدامی هم از سوی محجور که مدعی رفع حجر شده بود جهت اعلام بطلان معاملاتش صورت نگرفته و سوال اینست که اکنون تمامی معاملات که شامل املاک مختلف از جمله آپارتمان ، زمین ، مغازه و حتی گاراژ با کاربری تجاری و مسکونی که در شرف ساخت و ساز بصورت مجتمع تجاری میباشند النهایه طبق حکم حجر گرفته شده که درزمان حجر بوده اساسا از ابتدا باطل بوده و اکنون اگر اقدام قانونی صورت نگیرد مطمعنا معاملات باطل متعدد دیگری با خریداران و مالکین جدیدی که بیخبر از موضوع میباشند صورت خواهد پذیرفت و اگر صد بار دیگر و صد دست دیگر بچرخد قطعا از سال ۸۳ ببعد همه باطل میباشد و اشخاص زیادی گرفتار و مالباخته خواهند شد و آیا قیم سابق نمیتواند با مطرح نمودن این دلیل و موضوع مهم به دادستان مربوطه گزارش و از مجرای قانون اعلام بطلان معاملات را به دادگاه حقوقی صالحه و در نهایت ادارات ثبت اسناد جهت ابطال معاملات صورت گرفته و اسناد صادره اقدام نماید ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین تکلیف معاملات باطل با دادگاه صادر کننده حکم حجر نیست.

از تاریخ حجر معاملاتی که انجام داده باطل است

معاملات از تاریخ حجر باطل خواهد بوز

درود از تاریخ حجر تمام معاملات باطل است.

سلام و ارادت
مدارک و دادنامه حجر بایستی بررسی شود ولیکن معاملات ایشان در زمان حجر باطل است .

باسلام
در صورتی که طرف جنون ادواری داشته و در زمان جنون معامله کرده باشه به دلیل فقدان قصد معاملاتش در اون دوره باطل هست ولی اگر مشکل سفه داشته معاملاتش غیر نافذ و با رد قیم باطل میشه

با سلام
از تاریخ حجر تمام معاملات وی باطل است.