آیا این کار ایشان تخلف هست یا این که کار بنده کار غیر قانونی ای بوده و ایشون حق برداشت رو داشتند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۹۵ #26869262

با سلام بنده در یک برج تقریبا ۱۰۰ واحدی زندگی میکنم که هر واحد دارای یک پارکینگ اختصاصی میباشد که دارای انباری هم هستیم. بنده یک عدد گلدان خالی را در فضای اختصاصی پارکینگ دقیقا در پشت خودروی خود که هیچ گونه مزاحمتی برای پارکینگ کناری ندارد و هیچ تجاوزی به حریم پارکینگ کناری و مشاع پارکینگ ندارد گذاشته ام، هیئت مدیره ساختمان با تذکر عمومی قبلی این وسیله را برداشته اند

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کار ایشان قانونی بوده

به نظر می رسد قانونی بوده است

درود اقدام ایشان معتبر می باشد.

با سلام. طبق فرمایش شما با توجه به تذکر کتبی، کار ایشان قانونی بوده است

بادرودوسلام اقدام ایشان معتبرو سنجیده می باشد.

در واحدهای اپارتمانی معمولا این موارد با هماهنگی هیت مدیره انجام می شود ضمن اینکه موارد عمومی ساختمان باید اعلام شود و قبل از برداشتن باید با شما هماهنگ می شدبا ذکر دلیل

سلام چون با مخالفت ساکنین مواجه شده عمل ایشان غیرقانونی نمیباشد