ایا بازپرس دوباره میتواند در حین تکمیل پرونده قرار وثیقه صادر نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۱ #26864122

سلام ؛ از طرف بازپرس قرار منع تعقیب صادر شد و شاکی اعتراض نموده پرونده نزد قاضی رفته و نقض گرفته شده است

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر قرار منع تعقیب نقض شود پرونده به دادسرا برای تفهیم اتهام واخذ اخرین دفاع متهم ارسال میشود که اخذ تامین متناسب در این خصوص برای بازپرس یک تکلیف است وچه بسا قرار قبلی تشدید شود ومتناسب با جرم به قراروثیقه تبدیل شود یا قرار وثیقه صادر شود