میخواستم بدونم دادخواست به چه عنوانی باید باشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۵ #26852960

سلام.سوال داشتم خدمتتون من چند سال پیش زمین کشاورزی خریدم کارشناس زمین را متر و از مابقی زمینها جدا نمودند.. گویا اون موقع راه رو هم جزو زمین حساب کردند ..الان بعد از چند سال بقیه زمین داران و از جمله خود ایشون که زمین کشاورزی در همان مسیر دارند اومدن راه رو جدا کردن و الان که متر کردیم چند صد متر کمتر از اون مقدار زمین شده و ایشون هم قبول دار نیستند و میگن زمین درست بوده و من تحویل دادم اونموقع ...میخواستم بدونم دادخواست به چه عنوانی باید تنظیم کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست باید با عنوان خواسته مطالبه کمبود متراژ بر اساس شرایط قراردادی مبیع به دادگاه تقدیم شود

هم می توانید دادخواست مطالبه کسری ثمن را مطرح کنید و هم می توانید دادخواست فسخ را مطرح کنید

برای پاسخ صحیح ودقیق به این مشکل لازم وضروری است قرارداد موجود باشد ومطالعه شود، ولی با توجه به همین اطلاعات ناقص، شما که زمین را خریدید و در تصاحب شما هست، میتوانید از حق مالکیت خود دفاع کنید و زمین برای معبر و مسیر راه واگذار نکنید، شکایت کنید بر مبنای تجاوز به ملک خودتان، ولی اگر معبر به نفع شماهم هست میتوانید بصورت عادلانه توافق کنید همه زمین داران مقداری زمین رای مسیر راه بدهند و یا پول زمین مقدار لازم برای مسیر راه، را بشما بدهند و رضایت شما را جلب نمایند. بهر حال شما میتوانید شکایت کنید از هرکس که بخواهد وارد زمین شما بشود، بهر حال میبایست رضایت شمارا جلب کنند. پس دادن زمین به نفع شما نیست. در ضمن در متن کفته شما تناقض گویی نیز دارد زیرا اول میگویید « گویا اون موقع راه رم هم جزو زمین حساب کردن» اگر راه میس عمومی را به شما فروخته باشند شما میتوانی شکایت کنید بر حسب فروش مال غیر زیرا راه م سیر عمومی مال غیر است، مانند خیابان که مالکیت عمومی دارد وقابل خرید و فروش نیست، فروش مال غیر جرم است ومجازات حبس نیز دارد. و شما میتوانید زمین را پس بدهید ، ولی بخاطر گران شدن زمین به نفع شمانیست.

درود
درصورتی که مبنای معامله متراژ معین بوده، در صورت کسری متراژ میتوانید مطالبه قیمت متراژ کمتر و یا فسخ را داشته باشید .

با درود قیمت کسری را مطالبه کنید، فسخ با تورم امروزی به نفع شما نیست

درصورتیکه در قرارداد متراژ زمین قید شده باشد و اکنون از همان زمین راه را جدا کرده باشند می توانید مطالبه قیمت روز زمین به نسبت کسری متراژ بنمایید و یا فسخ قرارداد را بخواهید که البته فسخ نمی تواند به نفع شما باشد .

با سلام
می توانید معامله مزبور را به استناد خیار تبعض صفقه فسخ نمایید .