برای شکایت به کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۱۷ #26845969

با سلام
منزل ما در کوچه ایی ۶ متری واقع است و همسایه ی ما بخشی از از کوچه را با ماشین الات خود(تراکتور و سه تا از ادوات ان. نیسان و یک ماشین سواری ) تصرف کرده بطوریکه برای ورود و خروج ماشین بنده به منزل خلل ایجاد میشود علاوه بر ان الودگی صوتی و الودگی کوچه با روغن ریزی را بهمراه دارد به ایشان تذکر دادم با وقاحت در کوچه حد و مرز تعیین کردن و گفتن از اینجا برای منه و به کسی ربطی نداره
میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم از ایشون؟؟و ایا شکایت اثری دارد ؟چه اثری؟
باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست ممانعت از حق ثبت بفرمایید

ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید...

درود ابتدا تامین دلیل نمایید وسپس از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بعنوان ممانعت از حق از ایشان شکایت نمایید

با سلام
بعنوان ممانعت از حق شکایت کنید البته ابتدا تامین دلیل نمایید و قطعا چنین فردی نه تنها مزاحم شما بلکه برای دیگر همسایگان هم مزاحمت ایجاد کرده پس بهتر است یک استشهادیه مبنی بر مزاحمت وممانعت از حق توسط نامبرده از طرف همسایه ها داشته باشید. موفق باشید

سلام ایتدا مراتب را تامین دلیل نمایید و متعاقبا درخواست رفع تصرفات و مزاحمت را از دادگاه درخواست نمایید

درود بر شما ،مستحضر باشید که این مساله تحت عنوان ممانعت از حق قابل شکایت است.

بادرودوسلام باعنوان ممانعت ازحق شکایت تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.