تا چه زمان مهلت دارم در دادگاه عنوان کنم بخاطر نپرداختن مهریه اینکار را کرده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۳ #26831219

همسر من چون احتمال میدهد بخاهم طلاق و مهریه بگیرم ممکن است قبل از درخواست من مغازه ی خود را به نام شخص دیگری کند... من تا چه زمان مهلت دارم در دادگاه عنوان کنم بخاطر نپرداختن مهریه اینکار را کرده و بتوانم مهریه ام را از مغازه اش بگیرم

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شما قصد به اجرا گذاردن مهریه را دارید میتوانید بدون اطلاع قبلی همسرتان ، از طریق دفتر خانه ای که اقدام به ازدواج نموده اید اقدام و از طریق اجرای ثبت جهت توقیف اموال همسرتان اقدام کنید

سریعا نسبت به درخواست اجرای مهریه اقدام نمایید و سپس در صورت هرگونه اقدام همسرتان ، فرار از دین محسوب شده و قابل پیگیری است

درود
چون دلیل شما مستند به سند رسمی عقد نامه است میتوانید ضمن دادخواست مهریه یا قبل از تقاضای تامین کنید تا اجالتا تا زمان رسیدگی ملک ایشان بازدداشت شود

سلام تا قبل از صدور حکم قطعی مهریه اقدامات زوج شامل فرار از دین نخواهد شد

با سلام
اگر قبل از دادخواست مهریه شما و پیش از قطعیت رای اموالش را به نام کسی بزند.طبق رای وحدت رویه شامل فرار از دین نیست

شما می توانید برای مهریه خود اقدام نمایید و در صورت ادعای اعسار همسرتان جهت تقسیط مهریه شما باید تقاضای گردش ثبتی یک سال گذشته وی را از دادگاه بخواهید و در صورت صوری بودن می توانید شکایت کیفری نمایید

سلام
سوالتان مبهم است اما تا جایی که برداشت نمودم میبایست ابتدا دادخواست مطالبه مهریه را مطرح کنید و سپس میتوانید جهت مهلت مقرر اقدامات لازم انجام دهید