آیا فرزند نامادری از زوج ارث می برد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۰۹ #26793

سلام حضورشما بزگوار
اینجانب فردی ایرانی ازپدرمادر ایرانی که مدتی است برادرناتنی ام که فرزندمادرم ازشوهراولش که تبعه ای پاکستان است بدلیل داشتن شناسنامه ازپدرم درخواست ارث کردہ وحالاهم ازمن دردادگاہ شکایت کردہ چطورثابت کنم که پدراوپاکستانی است وفقط ازطرف مادرم برادرم است درضمن پدر ومادرم فوت کردندودیگرخواهروبرادری ندارم ایا میتوانم مدارک کارت شناسای پاکستانی اورابه دادگاہ اراہہ دهم تاتبعه خارجی محسوب شود
لطفاراهنمای ام کنید نمیدانم چکارکنم .باتشکرفراوان.

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از پدر ارث نمیبرد از مادر ارث میبرد

با سلام به لحاظ عدم وجود رابطه نسبی ارث نمی برد

فرزند نامادری شما از پدرتان ارث نمی برد و میتوانید با اثبات نداشتن نسبت با پدرتان در دادگاه عدم استحقاق ایشان نسبت به سهم الارث را اثبات نمایید.موید باشید