طریقه ابطال وکالت بلاعزل چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۶ #26788428

با سلام
من چند سال پیش بخاطر اینکه خارج از کشور زندگی میکنم به بردارم وکالت بلاغزل برای همه امور از جمله خرید و فروش اموالم دادم ولی بعد از فوت پدر به یسری اختلاف بینمون پیش امد که می خواستم این وکالت باطل کنم می خواستم ببینم چظور میتونم اینکار بکنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وکالت بلا عزل قابل ابطال نیست، فقط میتوانید موضوع وکالت را خود انجام بدهید یا به دیگری وکالت دهید که آن را انجام بدهد تا جلوی هرگونه سو استفاده گرفته بشود و وکالت اول بدون موضوع باقی ماند.

وکالت برادر منتفی گردیده است

سند وکالت قابل ابطال نیست لاکن با انجام موضوع وکالت توسط خودتان ،بردار شما نمیتواند با وکالت مزبور اقدامی نماید

پس از انجام امر مورد وکالت توسط خودتان یا اعطای این امر به دیگری هرگونه اقدام از جانب برادرتان پس از آن تاریخ بلااثر خواهد بود و وکالت اعطالی منتفی است

سلام اگه وکالت برای همه امور و به صورت تام داده شده باشد این وکالت اساسا باطل است . می توانی تقاضای ابطال وکالت را از دادگاه بخواهید.

می توانید موضوع وکالت را یا خودانجام دهید یا به دیگری وکالت دهید

خودتان می توانید انجام موضوع وکالت را به دیگری وکالت دهید