دادخواست مدارک و عودت آنها بدون رسید با دلایل کمکی ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۲ #26781719

طبق قرارداد حقوقی با شرکتی مبالغی پرداخت شده و رسید پرداخت بانک هم هست. ولی قبل قرار داد نیز به این شرکت امری واگذار و وکالت داده شد اموری انجام دهد ولی قرار داد و رسیدی ندارم و مدارک همان مرحله اول تحویل داده شد ولی با رسید پرداخت بانکی آن هم دارم و شرکت کاری نکرد و حالا به شورا مراجعه کردم با رسید های بانکی و اظهارنامه مبنی بر عدم انجام خدمت درخواست وجوه و خسارت تاخیر تادیه کردم ولی آیا به استناد به اینکه م پرداخت داشتم بابت کاری به مدت دوسال و اظهارنامه هم دادم که مدارک و وجوه را پس بده و اقدامی نکردند قاضی قبول می کند که طرف از من بابت کار مدارک پرونده را از من تحویل گرفته چون هیچ مکالمه ای از طرف نیست که فرضا مدارک را تحویل ندادی و من نتوانستم کاری بکنم یا به اظهارنامه من هم پاسخی ندادند در صورتی که بخش بخش در دوسال پول گرفته آیا این استناد خوبی است. و اگر قاضی قوبل کند ولی خوانده نیاید و غیابی شود استرداد مدارک چگونه است در شورای حل اختلاف؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه لازم الجواب نیست ولی نوعی تامین دلیل محسوب میشه ولی اظهارات مندرج در اظهارانامه با آپاراتی که در دادخواست به شورا دادید تناقض دارند و پذکرشده هم میشود چون علیه خودتون هم هست .