شرایط زندگی زن مطلقه بعد از سه سال طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۵ #26770

با سلام و عرض خسته نباشید. زنی هستم مطلقه.پدر و مادرم هم از هم جدا شدند و پدرم ازدواج کردند.بعد از طلاق در منزل مادرم زندگی میکنم.مادرم زنی شکاک است.هرروز به من تهمت میزند و آرامش من راسلب کرده است بعد از طلاق خواستم مستقل زندگی کنم ولی تهدیدات مادر مانع شد.یک برادر هم دا رم
که پنج سال از من کوچکتر هستند و مادرم هر روز تز طریق برادرم من را تهدید میکند.یکسال پیش هم برادرم را علیه من برانگیخت و باعث شد برادرم روی من چاقو کشی کند.لطفا راهنمایی کنید چطور از این خونه نجات پیدا کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنده قادر به راهنمایی شما به منظور رهایی شما از خانه مادرتان نخواهم بود ولی در صورتیکه قصد خروج و مستقل شدن داشته باشید منع قانونی نخواهید داشت و در صورت تهدید میتوانید علیه آنها شکایت کیفری مطرح کنید.

موید باشید