آیا میشود اخراج موجه کارگر به اخراج غیر موجه تبدیل شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۶ #26763685

سلام وعرض ادب.
بنده قرارداد کتبی یکساله موقتی با کارفرما داشتم که من رو بعد از ۴ ماه از کار اخراجم کرد. در هیات تشخیص درخواست بازگشت به کار دادم حتی کارفرما هم بابت الباقی قرارداد کار هم حاضر به توافق با بنده نشد و در عین ناباوری اخراج موجه صادر شد اگر در هیات حل اختلاف اخراج غیرموجه تشخیص داده شود حکم بازگشت به کار صادر خواهد شد انوقت هیات حل اختلاف برای کارگر از تاریخ اخراج تا زمان صدور رای هیات حل اختلاف حق السعی ایام بلاتکلیفی رو در دادنامه محاسبه و تعیین مبلغ میکنه یا خیر؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن سلام و احترام
در صورت غیر قانونی بودن اخراج ،و صدور رای مبنی بر محکومیت کارفرما،تمامی ضرر و زیان شما از سوی کارفرما پرداخت خواهد شد (الزاما).
بدیهیست با برگشت شما به محیط کار متعاقب رای مذکور،نیز همین اتفاق خواهد افتاد و حقوق و مزایای شما بروز خواهد شد.