تا زمانی که قاضی وقت نظارت تعیین کرده باشد شاکی نمی تواند برای جلب اقدام کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #26758437

با سلام وخسته نباشید پیروابلاغ سامانه ثنا مبنی بر این جمله(۵-در تاریخ ۲۰/۰۶/۱۳۹۸ وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید و برای تاریخ ۱۷/۰۷/۱۳۹۸ تعیین گردید) یعنی تا سررسید این تاریخ شاکی نمیتواند هیچ درخواستی جهت جلب متهم را داشته باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.خودتان شخصا به شعبه مربوطه بروید و پیگیر امور شوید گاهی اوقات در روند پرونده این اوقات نظارت را فرمالیته قید میکنند

سلام
شرایط و موضوع پرونده مشخص نیست
اما چنانچه هنوز رای صادره قطعی نشده و اجراییه صادر نشده به نظر امکان این امر را ندارید

بسمه تعالی : این مطلبی که نوشتید در قسمت رویه پرونده نوشته میشود و برای شما زیاد قابل استناد نیست لذا ملاک صدور رای قطعی و ارسال به اجرای احکام است