اثبات کتک خوردن زن از مرد بدون شاهد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۷۴ #26732110

سلام و خسته نباشید
من خانمی هستم که در منزل پدر شوهرم سکونت دارم و همسرم از این موضوع سوء استفاده میکند و هر دفعه که دعوایی پیش می آید من را به شدت کتک می زند و آن لحظه اجازه خروج نمیدهد و تا فردا مادرش مواقبت میکند که من برای شکایت جایی نروم آیا بدون داشتن شاهد میتوانم جرم او را ثابت کنم؟
همچنین گاهی اوقات من را از خانه بیرون میکند آیا بدون شاهد میتوانم ثابت کنم که از خانه بیرونم کرده است؟ دختری نه ماهه دارم با توجه به این که دخترم شیر خودم را میخورد حق دارد او را ازمن جدا کند؟
متشکرم از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ارتباط با ضرب و جرح، پس از یک روزی که در خانه حبس می شوید می توانید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید تا مراتب مورد بررسی قرار گرفته و گواهی شود.
در ارتباط با فرزندتان با توجه به اینکه زیر ۷ سال می‌باشند حضانت ایشان به شما اعطا خواهد شد.

با‌پلیس‌۱۱۰ تماس‌گرفته‌و‌گزارش‌تنظیم‌کندو‌در‌صورت‌نبود‌شاهد‌میتوان‌سوگند‌یاد‌کرد