میتونم به این دلیل طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۰۳ #26725687

شوهر من بخاطر شغل نزدیکه ۵سالی هست که در شهرهای دیگه غیر از شهر خودمون مشغول به کار هست.و نزدیک دو سال هست که بچه دار شدیم و من تو این دو سال تک و تنها بچمو بزرگ کردم و ایشون فقط یکی دو روز برای مرخصی میومدن پیشمون.من هر چقدر بهش میگم این شغلو ول کن و بیا پیشمون باش اصلا گوش نمیده و میگه کار نیست.اصلا براش مهم نیست من با چه سختی زندگی میگذرونم کسی رو هم کمک حال ندارم.دام به جدیی فکر میکنم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر

درخصوص عسر وحرج و همچنین سوء معاشرت از طرف زوج

می توانید دادخواست طلاق بدهید

ولی معمولا کمی اثبات دشوار است به هرحال ،تصمیم گیرنده اصلی قاضی و بهتر علاوه بر این مورد به پرداخت بموقع نفقه خودت و فرزندتان هم دقت کنید

پیشنهاد قبل از اینکه به طلاق فکر کنید

چند جلسه پیش مشاوره بروید

موفق باشید

با سلام شما در صورتی می توانید طلاق بگیرید که عسر و حرج خود را اثبات کنید و تشخیص عسر و حرج با قاضی است ولی با توضیحات شما احتمال کمی است که قاضی قبول نماید.

سلام میتوانید دادخواست طلاق بدید و عسروحرج خود را اثبات نمایید ...

با سلام . می توانید دادخواست طلاق بدهید ولی مشکل دادگاه قبول کند زیرا اگرچه تحمل وضعیت پیش آمده بسیار سخت است لکن از موارد عسروحرج برای طلاق نمی باشد بهتر است همسرتان را متقاعد کنید یا شما را در شهر محل کار سکونت دهد و یا کاری در محل سکونت شما پیدا کند .

سلام به نظر من این فقط این دلیلتون نمیتونه قاضی را مجاب کند شما برای اثبات عسر و حرج خود باید دلیلی محکم تر و محکمه پسند تر داشته باشید و چنانچه بتوانید عسر و حرج خود تون را ثابت کنید قاضی میتونه نسبت به دادخواست طلاق شما رای به طلاق صادر کند.موفق باشید

با درود..
هر چند که می توانید به استناد به اثبات موارد عسر و حرج که عبارتست از بوجود آمدن شرایطی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته است، دادخواست طلاق مطرح نمایید، ولی واقعیت اینست که اثبات مراتب عسر و حرج از اینطریق و تصمیم گیری در اینخصوص مبنی بر پذیرش مراتب یاد شده به تشخیص قاضی و بر عهده دادگاه می باشد..

با تقدیم سلام و ادب
موارد عسر و حرج اثباتش از طرف زوجه سخت میباشد، منتها شما دادخواست طلاق را مطرح نمایید .