من برای گرفتن پول خودم چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۳ #26705641

بنده سال ۹۴ ملکی قولنامه به قیمت ۵۰ ت خرید من نفر سوم هستم دیروز ملک بعد از دادگاه فراوان و اعتراض طبق حکم قطعی استان به کسی دیگر واگذار شد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شما می‌توانید اعتراض ثالث اجرایی نمایید

دادخواست مطالبه وجه و خسارات را تنظیم نمایید.

سلام، دادخواست مطالبه ثمن معامله و خسارات وارده را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.

با سلام
شما در این خصوص نیاز است تا دادخواست مطالبه وجه و خسارات وارده بدهید

سلام
شما برای مطالبه پول و خسارات تان باید علیه فروشنده و واگذارکننده به خودتان طرح دعوا کنید.

اگر شما اعتراض نموده اید و حکم قطعی شده لازم الاجرا است و شما میتوانید علیه شخصی که از او ملک را خریده اید دادخو است مطالبه وجه و خسارات دهید.