آیا اعتراض به حکم دادگاه بعد از مهلت بیست روز قابل قبول میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #26705390

سلام خسته نباشید آیا اعتراض به حکم دادگاه بعد از مهلت قانونی بیست روز قابل قبول است یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ابلاغ واقعی نشده و به صورت قانونی صورت گرفته باشد امکان پذیرش اعتراض وجود دارد .

با سلام
قوانین آئین دادرسی از جمله قوانین آمره است یعنی نمی توان برخلاف آن توافق یا اقدام نمود.
در صورت اعتراض خارج از مهلتهای مقرر قانونی ، برابر مقررات قرار رد دادخواست تجدید نظر صادر خواهد شد.
مگر عدم اقدام در زمان مقرر بعلت عذر موجه باشد که بحث خاص خود را می طلبد.

خیر ولی ۲۲ روز حساب میشه و روز ابلاغ و اقدام حساب نمیشه یعنی اگر دوم ماه ابلاغ بشه تا۲۲ ماه فرصت هست