بابت فریب در ازدواج میتونم مدعی بشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۸۰ #26697486

عرض سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آیا محجبه بودن جزو شروط ازدواج بحساب میاد؟ بنده قبل از عقد، شرط محجبه بودن رو گذاشتم برای خانمم و جای هم ننوشتم ولی در حضور کسی که آشنای دو طرفه بود این شرط رو مطرح کردم و ایشون هم شاهد هستن و عقد هم بر اساس اون شرط واقع شده( خانمم گفت مانتو هم می پوشیده که من گفتم مشکل ندارم ولی باید زیر زانو باشه و مو هم بیرون نذاره لباس تیغ خورده هم نپوشه، بعد عقد برداشته عکس گذاشته اینستاگرام که سرش و گردن و پایین گردنش کاملا باز هست آرایش غلیظ کرده هیچی سر نکرده عکسشم دارم اسکرین گرفتم) چند بار هم بدحجاب ظاهر شده جلو دایی و عموی من که تذکر دادم گارد گرفت برام نهایتا هم پدرش گفت دختر من افغانی نیست. ضمنا خانمم قبل از عقد کاملا با حجاب کامل بوده ولی الآن زده زیرش لباس تنگ می پوشه و جلو دامادشون هم با بولیز شلوار میگرده. ضمنا من شرط آرایش نکردن هم گذاشتم که اونم رعایت نکرده بهش تذکر دادم گفت صورت خودمه اختیارشو دارم به تو ربطی نداره. آیا میتونم مدعی شم؟ شانس موفقیتم چقدره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر طبق ماده ۱۱۲۸ قانون مدنی
هر گاه در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده و بعد از عقد معلوم شود که طرف مذکور فاقد وصف مقصود بوده برای طرف مقابل حق فسخ خواهد بود، خواه وصف مذکور در عقد تصریح شده یا عقد متبانیا بر آن واقع شده باشد.
لیکن موردی که شما بیان نمودید بعید به نظر می رسد برای قاضی قابل قبول باشد.

باسلام واحترام اگر شرط براساس آن واقع شده بله این امکان وجوددارد

اگر محجبه بودن ضمن العقد شرط شود بله در غیر این صورت خیر

با سلام
جزء موارد تدلیس یا فریب نمی باشد. سعی کنید موضوع را خارج از دادگاه و با صحبت مسالمت آمیز حل کنید.

موفق باشید

با سلام
طبق فرمایشات شما ، این موضوع فریب در ازدواج محسوب نمیشود

سلام اگر عقد بر مبنای آن محقق شده باشد، میتوانید اقدام کنید اما شانس شما از نظر اینجانب کم است.

خیر فریب در ازدواج بدین نحو محقق نخواهد شد