برای من حکم زندان و شلاق و دیه صادر شده؛ برای تجدید نظر باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۳ #26685510

سلام
من هفت سال با خانمم عقد بودیم بعد از هفت سال. رفتیم سر خونه زندگیمون و شش ماه گذشت که با هم به اختلاف خوردم و یهویی استرداد جهیزیه گرفت و کارشناسی و تعیین نفقه.... بعد از جلسه دادگاه با صلح وارد خونه شدیم که برادر و پدر زنم وارد خونه شدن و منو زدن و منم برای دفاع خودم اونارو زدم. نمیدونم کی زنگ زد پلیس و از کلانتری اومدن و ما رو بردن برای صورت جلسه. اونجا همه رضایت دادیم و بخیر و خوشی تموم شد. ولی دیگه نه من نه خانم راضی به زندگی با هم نبودیم. برای خانم نفقه بریدن و من راه اشتباه فرار رو انتخاب کردم. دوسال ازین ماجراها میگذرد و خانم حکم جلب منو گرفته و در به در دنبالم میگرده تا ۹/۲۰ که پیدام کرد و من رفتم زندان تا ۹/۲۸ من زندان بودم با سند آزاد شدم. چهارشنبه نوبت دادگاه دارم که برام ترک انفاق زدن. وبرای اون پرونده ضرب و شتم با خانواده زنم که رضایت دادن دوباره شکایت کردن بعد دوسال و قاضی موافقت کرده. الان برای من ترک انفاق و ضرب و شتم عمدی و زندان و شلاق و دیه بریدن باید چیکار کنم که رای دادگاه به من برگرده؟ آیا اصلا راهی هست؟؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر در مورد گذشت در کلانتری صورتجلسه ای تنظیم شده به آن استناد و در مورد ترک انفاق نفقه را پرداخت و با ایشان صحبت کنید گذشت کنند تا پرونده فرار موقوفی تعقیب صادر سود در مورد مهریه هم اگر تقاضا کردند و شما قادر به پرداخت نیستید با شهادت شهود تقاضای اعسار و تقسیط دهید.

درصورتیکه درحضورت افسر پرونده صورتجلسه سازش امضا شده و به دادسرا گزارش گردید لایحه اعتراضیه بدین

با سلام به نظر بنده باید یک وکیل پرونده شما را مطالعه کند و سپس یک لایحه دفاعیه قوی برای تبرئه شما تنظیم نماید.

درود .رجوع از گذشت مسموع نیست ورای صادره غیابی غیر قانونی است وبا ارائه مدارک ومستندات صورتجلسه رضایت بابد نقض شود .اما درخصوص نفقه باید پرداخت کنید .

با سلام وادب
نسبت به ضرب و شتم که با رضایت دو طرف تمام شده.میتونید با استناد به گواهی کلانتری ا دفاع کنید..باید لایحه دفاعیه تنظیم نمایید.

درود
عدول از گذشت مسموع نیست. می توانید اگر وکیل دارید تنظیم لایحه دفاعیه را وی برای شما انجام دهد تا بتوانید به بهترین نحو دفاع کنید.

براضرب وشتم شمااگردرکلانتری صورت جلسه رضایت تنظیم شده دیگر قابل شکایت نمی باشدبه آن استناد نماییدتا استعلام کننددرمورد نفقه هم اگر پرداخت نماییدحبس نمی شوید