محاسبه دیه تصادف به چه صورت میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۶۴ #26681532

با سلام و سپاس از سایت خوب شما و خدمات ارزشمندتان.
بی زحمت بزرگواری فرمایید و مقدار دیه حکم زیر را محاسبه فرمایید.
ان شاء الله در پیشگاه پروردگار ماجور باشید و
متشکر
۱. یک سوم از یک دوم دیه کامل بابت خردشدگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق پای راست که به صورت معیوب التیام یافته است.
۲. دو مورد چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی ثلث میانی استخوان
نازک نی ساق پای راست و شکستگی انتهای فوقانی استخوان بازوی راست
۳. جمعا هفت و سه دهم درصد دیه کامل بابت جراحت(حارصه) داخل مچ پای راست، ارش تورم پشت پای چپ، ارش آسیب نسوج نرم اطراف خردشدگی استخوان درشت نی ساق ساق پای راست، ارش آسیب نسج نرم اطراف شکستگی استخوان بازوی راست و ارش تجمع هوا در فضای جنب ریه سمت راست
۴. یک و نیم هزارم دیه کامل بابت کبودی پشت پای چپ

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

مجموعا حدود ۱۰۸ میلیون تومان است.

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
جمعا ۳۲ درصد دیه و ارش معادل ۸۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در سال ۹۸ می باشد

۱- ۴۵ میلیون تومان
۲- ۴۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
۳ حدودا ۲۵ میلیون تومان
۴- ۴ میلیون و ۵۰ هزار تومان