آیا درخواست پیرینت و ازش شاکی بشم متوجه میشه،از طریق ثنا؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۶ #26660432

آیا میشه پیرینت حساب همسرمو ،از طریق همون شعبه ای که دادخواست طلاق دادن گرفت،و چن روز جلوتر هم بروم با قاضی صحبت کنم در مورد این موضوع،چون همسر بنده حق طلاق داره داره والان درخواست داده،چون هفت یا هشت ماه پیش ب حسابش ی پولی واریز شده و انکار میکنه،الانم احساسم اینه که ب خاطر همون طرف داره از بنده جدا میشه ،آیا درخواست پیرینت و ازش شاکی بشم متوجه میشه،از طریق ثنا،یا دادگاه کاری میکنه پیام شکایت یا دادخواست واسش نره؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان درخواست پرینت از حساب همسر در پرونده طلاق وجود نداشته و این دو موضوع ارتباطی با هم ندارند . مگر آنکه همسرتان درخواست اعسار از هزینه دادرسی داده باشد که در این صورت میتوانید به موضوع اعتراض کرده و درخواست استعلام بانکی را بنمائید که در صورت پذیرش موضوع از سوی قاضی دستورات لازم صادر شود .

با سلام بله در حال حاضر ابلاغ ها به صورت پیامکی و الکترونیکی از طریق سامانه ثنا نمایش داده میشود

سلام بله متوجه میشوند،ابلاغ میشودگرفتن پرینت پیام همسرتون شرایط داره

با سلام
بله اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد هر گونه شکایت و دادخواستی به ایشان اطلاع رسانی خواهد شد .

در صورتی که متقاضی اعسار هستند و ادعا می کنند تمکن مالی ندارند می بایست لیست اموال و پرینت حساب خود را ارائه دهند، شما می توانید درخواست خود را به شعبه به موجب لایحه ای تقدیم نمایید