در شکایت الکترونیکی حضور در دادگاه الزامیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۸ #26658194

درود
ثبت شکایت که الکترونیکی شده و از عدل ایران میشه انجامش داد باز هم احتیاج به حضور در دادگاه جهت اثبات مدارک هست؟
چون محل زندگی طرف شهری دیگست و امکان رفت و آمد نیست
جایی دیدم که گفتن بالاخره باید به دفتر خدمات رفت اما من قبلا تمامی مراحل ثنا و احراز هویت و امضا رو انجام دادم با این وجود باز هم حضور در دادگاه و یا جایی دیگر الزامیست؟ هزینه ها و مدارک هم نمیشه توسط سامانه ها بارگذاری کرد؟
تشکر ویژه ای هم میکنم جهت توضیحات کاملتون که هر سوالی تا بحال داشتم کامل توضیح داده شده و مشکلم برطرف شده ممنون از سایت و تمامی عوامل و وکلای عزیز

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می بایست طرح شکایت نمایید و طرفین می بایست حضور یابند

باسلام ممکن است حضور خواهان در دادگاه جهت اخذ توضیحات لازم باشد که بایستی در دادگاه حضور پیدا کنید یا وکیل معرفی نماییدـ

بادرودوسلام حضورشما یا وکیل شما دردادگاه نیاز می باشد.

درهرصورت حضور در دادکاه الزامی است مگر خود دادکاه نیازی به حضور نداشته باشد

اولا به تشخیص دادگاه ممکن است رسیدگی بدون حضور شما ممکن نباشد، ثانیا اصولا عدم حضور در دادگاه نیازمند عذر موجه است که ساکن شهر دیگر بودن جزو آنها نیست علی الخصوص برای خواهان

اگر شکایت مطرح کردید ، جهت اثبات ادعا و اخذ توضیح و مراحل کلانتری و ..‌ باید حضور داشته باشید .

ارائه دادخواست الکترونیکی امری جدا از حضور در جلسه دادرسی دفاع به استناد مدارکی است که ارائه داده اید پیشنهاد میشود در این خصوص مشقت سفر را متحمل شده یا وکیل بگیرید.