۲۰ میلیون تومان از کسی طلب دارم، میخواهم قبل از رای قطعی تامین خواسته بدهم و یک چهارم حقوقش را توقیف کنم، آیا این کار شدنی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۴ #26656121

سلام ۲۰ میلیون تومان از کسی طلب دارم و دادخواست داده ام و میخواهم قبل از رای قطعی تامین خواسته بدهم و یک چهارم حقوقش را توقیف کنم آیا این کار شدنی است؟
برای این کار باید به کجا مراجعه و دادخواست را چگونه بنویسم؟
حدودا چه مبلغی را برای این تامین خواسته باید پرداخت کنم و باید این مبلغ را به دفتر خدمات قضایی پرداخت کنم؟
آیا میتوانم برای عدم پرداخت اعسار بدهم؟
و در صورت پرداخت این مبلغ پس از اینکه رای قطعی شد آنرا میتوانم از بدهکارم پس بگیرم یا اینکه سوخت میشود؟
با تشکر از جوابتان

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید دادخواست صدور فوری تامین خواسته نمایید

با سلام امکانپذیر است اما بعد از ده روز باید اقامه دعوی کنید هزینه دادرسی تامین خواسته ۱۰۰ هزار تومان است

سلام
می توانید تقاضای تامین خواسته بدهید
دادخواست را با ذکر شماره پرونده و شعبه ای که پرونده تان در آن جریان دارد به دفاتر خدمات قضایی بدهید
مبلغ خسارت احتمالی را که رقمش را دادگاه تعیین می کند باید به حساب سپرده دادگستری واریز کنید
این مبلغ سوخت نمی شود در صورت محکومیت خوانده به شما مسترد می شود

با سلام
بله میشود دادخواست مطالبه وجه بعلاوه تامین خواسته وخسارات به شورای حل اختلاف
اگر اسناد تجاری یا رسمی باشد نیازی به پرداخت خسارت احتمالی هم نیست در غیر اینصورت باید جدا از هزینه دادرسی باید خسارت احتمالی هم پرداخت کنید
بله در پایان پس از محکومیت هزینه ها هم پرداخت میشود

می توانید یک چهارم حقوقش را توقیف کنید .
باید به دادگاه عمومی حقوقی مراجعه کنید
مبلغ دقیق تامین خواسته را قاضی مشخص می کند و نمی توانید برای پرداخت این مبلغ اعسار بزنید
و در صورت پرداخت این مبلغ پس از اینکه رای قطعی به نفع شما صادر شد آنرا میتوانید از بدهکارتان پس بگیرید

سلام
دادگاه با توجه به درخواست خواهان و پس از احراز صحت شرایط لازم برای صادر کردن قرار تامین خواسته
اقدام به صدور قرار تامین خواسته به نفع خواهان می‌کند.
پس از صدور قرار نیز ظرف ۱۰ روز از تاریخ صدور قرار، خوانده تنها در همان دادگاه می‌تواند نسبت به آن اعتراض کند؛ این قرار قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر نیست.
دادگاهی که دستور اجرا را صادر کرده، صالح به رسیدگی به دعوای اعسار است.
عدم قابلیت دسترسی به مال در حکم نداشتن مال است
. اثبات عدم قابلیت دسترسی به مال بر عهده مدیون است.»

ازطرزق تامین خواسته می توانید یک چهارم حقوق را توقیف کنید