لطفا مرا راهنمایی کنید که چگونه اقدام به تسویه مبلغ خودرو نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #26642003

سلام وقت بخیر،
حدودا یک سال و نیم من از نمایشگاه خودرو، یک دستگاه خودرو اقساطی خریدم، تعویض پلاک به نامه ما ثبت شد ولی برگه سبز و سند، ۱ دانگ به نامه ما و ۵دانگ به نامه شرایط گذار نوشته شد، کلا ۱۳ قسط ۱.۴۰۰ تومانی بود با سود ماهیانه ۴٪ چون چک ندارم که ۱۱ تای آن بی تاخیر حتی ۱ روز پرداخت شد، متاسفانه قسط دوازدهم را نتونستم پرداخت کنم، و چون همزمان با اتمام وقت اجاره آپارتمانم بود، تصمیم گرفتم مبلغی از ودیعه ام رو بدم خودرو رو از رهن در بیارم که بتونم با فروش خودرو پوله بیشتری برای ودیعه بذارم، وقتی صاحب نمایشگاه از این مسئله با خبر شد گفت چه کاریه دوباره پول از شرایط گذار میگیرم برات که بی وسیله نشی، ۳ قسط + ۱۰ میلیون واریزی از طرف شرایط گذار = ۱۴,۲۰۰,۰۰۰ تومان، برای ۱۵ ماه با سود ۴٪، الان ۳ ماه گذشته،۳ تا قسط هم سر وقت دادم، الان تونستم پول جور کنم، میخوام تسویه کنم ولی قبول نمی‌کنند که سود رو کم کنن، سند همچنان همان شرایط ۱ به ۵ دارد و دسته ایشون هست ولی میگه من پولو رو ماشین به شما ندادم، قبول نمیکنه ۱۱,۹۰۰,۰۰۰تومان رو میگه حدوده ۱۸ میلیون باید پرداخت کنی.

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

معامله شما تابع شرایطی هست که توافق کردید اگر بر مبنای اقساط و سود قطعی توافق کردید فروشنده الزامی به کاهش آن ندارد

به نام خدا
مسلما قراردادی برای این موضوع فی مابین شما وجود دارد ...
این ترتیب و تسویه پیش از موعد یا عدم آن ویا خسارت ناشی از آن در این قرارداد پیش بینی شده است یا اگر کلیه شرایط ذکر شده به صورت شفاهی است میتوانید تحت عنوان دعوی مالی و طی دادخواست به مجتمع قضائی محل مراجعه و طی دادخواست مطالبه خود را از نمایشگاه فروشنده مطالبه نمائید . راه دیگر این است که پیش از طرخ دعوی به اتحادیه نمایشگاه های استان مراجعه و موضوع را مطرح کنید این اتحادیه مسلما مرجع حل اختلاف هستند و در صورت عدم کسب نتیجه اقدامات شما در اتحادیه مذکور نیز میتواند مبنای طرح دعوی شما قرار گیرد .