برای پیگیری عبور جاده میتونم بر اساس متراژ شهرداری اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۷ #26610189

زمینی مشاع با سند دفترچه ای دارم که چند ساله جاده ازش عبور کرده تو سند متراژ کل زمین نیست فقط شماره پلاک ثبتی و حدود چهار طرف زمین مشخص شده پارسال عوارض سابقه دار کردن پرداخت کردم که اونجا برای این شماره پلاک متراژ مشخص شده

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به اداره ثبت شهرتان سوابق ملک از جمله نقشه ثبتی و همچنین از طریق کارشناس رسمی مربوطه امکان احراز دقیق موضوع وجود دارد

با سلام
از طریق اداره ثبت و شهرداری اقدام بفرمایید و از طریق کارشناسان امر موضوع را پیگیری نمایید

می توانیدبامراجعه به شهرداری و اداره ثبت درخواست تعیین دقیق حدود و متراژ و ثبت در سند خود را بنمایید

با سلام..
در اینخصوص جنابعالی بایستی با مراجعه به اداره ثبت اسناد، و استعلام نظریه کارشناسی در اینخصوص، همه سوابق ملک مذکور را از لحاظ نقشه ثبتی آن احراز نمائید..
برای عبور جاده نیز می توانید در صورتیکه زمین در محدوده شهر قرار داشته باشد، از طریق مراجعه به شهرداری و اگر خارج از محدوده شهر قرار دشته باشد از طزیق مراجعه راهداری و حمل نقل جاده ای اقدام به پیگیری نمائید..
موفق باشید..

بامراجعه به سوابق موجود و درنهایت کارشناس ثبتی و نقشه برداری امکان به نتیجه رسیدن دارید

با سلام
به همراه سایر مالکین مشاع ابتدا به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید ، سند خودتون را به سند تک برگ تبدیل کنید ، اگر داخل محدوده شهر هست به شهرداری مراجعه کنید جهت تایید نقشه افراز و تفکیک و در اونجا میتونید غرامت مقدار عرصه در مسیر را بگیرید یا به عنوان قدرالسهم شهرداری منظور بشه اینطور به نفعتون هست یا میتونید بعد از اینکه سند تک برگ شد به شهرداری مراجعه و تقاضای غرامت کنید این مسیر به طرح دعوای حقوقی منجر میشه و انشالله که به نتیجه برسید

با سلام
نخست به اداره ثبت محل وقوع ملک نسبت به متراژ زمین،تقاضای وصول نظر کارشناس بنمایید و در مورد اینکه در طرح شهرداری باید به شهرداری مربوطه مراجعه نمایید