آیا میتوانند به مراجع قانونی شکایت کنند و پس دادن هدایا لازم است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۲۶ #26601350

با سلام و وقت بخیر
اینجانب چند سال پیش با شخصی آشنا شدم و در طی ۴ سال دوستی هدایای مختلفی به من داده اند (نقدی و غیرنقدی) و با توجه به وجود آمدن یکسری مسائل و مشکلات در دوستی ، چند ماه پیش ادعای نموده اند که هدایا را عنوان امانت به بنده داده اند و درخواست هدایا و مبلغ های واریزی را بصورت یکجا با مبلغ از پیش تعیین شده نموده اند، لازم به ذکر است که با رضایت خود اینکار را انجام داده و بنده درخواست هیچگونه هدیه ای از ایشان نداشته ام و بجز واریز نقدی که قابل استعلام از بانک باشد هیچ مدرکی علیه بنده ندارند (تمامی هدایا بجز واریزهای نقدی پس داده شده است.)

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید احرازواثبات نمایند که مال را به شما تقدیم نمودند.

سلام
هدایا درصورت استرداد و وجود شاهد ویا دلیل کافی قابل مطالبه مجدد نیس.مبالغ نقدی رو میتونه در غالب قرض تقاضای استرداد کنه

سلام ادعای ایشان دعوای مطروحه اثبات با خود ایشان است باید مدارک امانت بودن وغیره را اثبات نمایید موفق باشید

برای مطالبه باید اثبات کنند که مال را به شما دادند

هدایا قابل استرداد نیست ولی وجه واریزی تحت شرایطی قابل مطالبه است

سلام چنانچه عین هدایا موجود باشد قابل استرداد میباشد.

با درود با اثبات شدنی است.

هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید