اگر شرایطی وجود داشته باشد می توان رابطه علیت را با قسامه اثبات کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۱ #26579858

با سلام، اگر در پرونده قتل شبه عمد دلایلی مانند شهود و... غیره مبنی بر اینکه متهم قتل را انجام داده نباشد و متهم نیز انکار کند

مشاوره حقوقی قتل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر موجب ظن قوی قاضی شود باعث اجرای قسامه می شود که منوط به دفاع قوی است

بله در صورت علم قاضی امکانش وجود دارد

درود
در صورت حصول لوث بله ممکن است

درود بر شما، باید دید اگر برای قاضی شبهه یا ظن مبنی بر وقوع جرم به نحوی از انحاء وجود داشته باشد، بله امکان اجرای قسامه وجود خواهد داشت.

درود
در صورت ایجاد ظن‌ و تحت شرایطی قسامه پذیرفته می شود .

سلام موضوع شهادت در مورد قتل برای قاضی پرونده احراز شود موفق باشید

با درود بله اگر شبهه، یا ظن ایجاد گردد امکان اقامه‌ قسامه وجود دارد.