از املاک به جرم این حرفی که زدن و باعث خسارت به من شد میتونم شکایت کنم و حرفم به جایی میرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #26567572

با سلام.
من چند هفته بود که در یکی از املاک واحد خود را برای فروش گذاشته بودم، بعد از مدتی مشتری برای واحدم پیدا شد ولی چون خودم هنوز واحد مورد دلخواه خود رو پیدا نکردم و شرط ما در املاک این بود که اول برای من واحد پیدا کند و بعد واحدم رو بفروشم، منم واحدم رو نفروختم و قولنامه ای برای فروش واحد خودم ننوشتم. بعد از مدت ۳ روز واحدی رو پسندیدم، بنگاه گفت بیا سر قولنامه واحدت رو میفروشم. قبل از نوشتن قولنامه املاک به فروشنده واحد گفت واحد من برای فردا شب مشتری دارد و هماهنگی ها انجام شده، در هر صورت قولنامه نوشته شد و قرار شد طی تاریخ های معین مبالغ واحد واریز شود، من هنگام قولنامه مبلغ ۵۰ میلیون واریز کردم به حساب فروشنده واحد، بعد از گذشت یک روز املاک به من زنگ زد و گفت خریدار واحد شما منصرف شده و من واحد شما رو خواهم فروخت، من که دیدم ملک من فروش نمیرود رفتم املاک و تقاضای فسخ قرارداد کردم، املاک گفت من کمیسیونم رو میگیرم و فروشنده گفت من چک دو ماه میدم بهتون و ازتون خسارت نمیخوام.حالا من میخوام ببینم از املاک به جرم این حرفی که زدن و باعث خسارت به من شد میتونم شکایت کنم و حرفم به جایی میرسد.ضمنا برای گفته های املاک که گفت فرداشب خونه تون رو میفروشم شاهد دارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام... نمی‌توانید از املاک شکایت کنید چراکه عمل ایشان فاقد وصف مجرمانه است و صرف دروغگویی کلاهبرداری محسوب نمیشود

با سلام به نظر می رسد اینکه عنوان شده است که ملک شما فردا مشتری دارد و من می فروشم به معنی تعهد نمی باشد لذا بعید است کهدادگاه این مساله را به عنوان تقصیر و کوتاهی و یا پذیرش تعهد قبول کند

خیر نمی توانید طرح دعوی کنید اما میتوانید به خاطر بدعهدی آن بنگاه به اتحادیه مربوطه گزارش دهید.