آیا زوج باید نیم عشر مهریه و پیش پرداخت را با هم پرداخت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۲۵ #26560340

سلام
اگر توان مالی نداشته باشد آیا نیم عشر هم قسطی می شود یه اینکه اصلا دریافت نشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر توانایی پرداخت نباشد بالاخره نیم عشر نیز یک بدهی است و امکان اعسار و تقسیط وجود دارد

باسلام
خیر.نیم عشر قابل قسط بندی نمی باشد

باهم پرداخت نمی شوند و معمولا هم تقسیط نمیگردد

نیم عشر اجرایی قسطی نمی شود

سلام نیم عشر دولتی همزمان با اجرای حکم محاسبه و اخذ خواهد شد
در صورت عدم استطاعت مالی جهت پرداخت همزمان پیش پرداخت اقساط مهریه و نیم عشر دولتی معمولا واحد اجرای احکام مهلت معینی برای پرداخت نیم عشر مشخص می کند که این صرفا رویه ای است که در برخی محاکم اجرا نی شود و نص قانونی ندارد