مراحل طلاق توافقی چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۹۲ #26539237

با سلام پس از نزدیک به دو سال بلاتکلیفی و ترک منزل توسط همسرم،صحبت کردیم توافقی طلاق بگیریم،باید چکار کنیم مراحل کار چیه؟باید بریم کجا؟دفترخانه؟یادادگاه یا..

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ابتدا باید به صورت اینترنتی در سایت تصمیم ثبت نام نمایید تا نوبت مشاوره داده شود

سلام .بدوا در سایت تصمیم نوبت جهت جلسات مشاوره بگیرید پس از جلسات به شما گواهی داده می شود که بایستی به دفاتر خدمات ارایهدهید ومتعاقب دادخواست ارایه نمایید.

سلام
ابتدا به صورت اینترنتی نوبت مشاوره در سایت تصمیم ثبت نمایید.

بدوا به مشاوره خانواده مراجعه کنید

بادرودوسلام بدوا به صورت اینترنتی نوبت مشاوره دریافت نمایید.

سلام،وقتیکه زنوشوهربنابه هردلایلی ادامه زندگی مشترک برایشان مقدورنیست تصمیم به جدایی میگیرند.برای این منظوردرارتباط باکلیه مسائل مربوط به زندگی مشترک ودیون وتکالیف آن ،مانندحضانت فرزندمشترک،نفقه زوجه وفرزند،جهیزیه،اجرت المثل
دوران زوجیت،وهمچنین درموردمهریه بایکدیگربه توافق میرسند.مواردی که زوجین درموردآن تفاهم دارندبرای دادگاه هم قابل قبول است،ودرگواهی عدم امکان سازشازسوی دادگاه صادرمیشودموافق توافق زوجین میباشد.

باسلام
اول برای مشاوره از طریق سایت ثبت نام و سپس دادخواست طلاق توافقی ثبت کنید