شرایط پرداخت مهریه در صیغه موقت ۵۰ ساله چیست؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۱۰ #26525112

بنده میخاهم با خانومی که قبلا ازدواج کردن صیغه محرمیت بخانم و مدت آن ۵۰سال میباشد
دوتا سوال دارم
۱.آیا به محض جاری شدن صیغه حق شکایت برای مطالبه این مهریه را دارند اگر نه تا چه مدت بنده باید این مهریه را پرداخت نمایم.
۲.آیا خانوم میتوانند بدون رضایت بنده صیغه را زودتر از موعد کنسل کنند یا خیر باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مهریه یا صداق بعدازانعقادنکاح ولو موقت قابلیت مطالبه دارد.

درود .به محض جاری شدن صیغه عقد نکاح امکان مطالبه مهریه وجود دارد و بذل مدت حق مرد میباشد

بمحض جاری شدن صیغه زوجه مالک مهریه می شود وهرزمان بخواهد می تواند مطالبه کند
در صیغه موقت بذل مدت باقی مانده برعهده زوج است

با سلام
مهریه عندالمطالبه باشد می تواند مطالبه کند
و در مورد سوال دوم اگر شما بهش وکالت نداده باشید نمی تواند نمی تواند بقیه مدت را بذل کند

سلام بعد از وقوع عقد زوجیت مهریه قابل مطالبه است
بذل مدت را نمی توانند هر زمان درخواست کنند و این حق زوج می باشد

سلام
مدت زمان ملاک نیست و مهریه حق زوجه است ، مدت رو زرج میتواند بزل کند نه زوجه ، ولی زوجه میتواند به دلیل عسر و هرج و مشقت زندگی با زوج الزام زوج را به بزل بقیه مدت بخواهد.

مهریه پس از انعقاد نکاح هرچند موقت قابل مطالبه می باشد